OM OSS

01

Riktig Massage
Skönt och Mysigt

Vi vill passa på och hälsa er varmt välkomna till Orchidé Massage & Spa Guldgränd Slussen och Södra Station

Stig in genom vår dörr på Guldgränd 1 (mitt emot Hilton Hotell Slussen) eller vår andra salong på Fatburs Brunnsgata 13 (vid Södra Station), Södermalm i Stockholm och känn den thailändska atmosfären, dofterna och lugnet. Vi tar hand om dig och ger en underbar friskvårdsmassage och kroppsvård enligt gammaldags thailändsk tradition. Du kan välja mellan kroppsmassage, oljemassage, fotmassage, ansiktsmassage och slimmassage. Efter behandlingen kopplar du av en stund med en kopp ingefärs te eller juice. Förutom thai massage erbjuder vi även kurbad, bastu, skönhetsvård, fotvård, manikyr, pedikyr, fransförlängning och vaxning. Skönhet & hälsa mitt i Stockholm City.

02

Mer än
20 års erfarenhet

Våra thailändska massörer och kroppsterapeuter i Stockholm har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok. Vi har upp till 15 års erfarenhet av traditionell thai massage i Thailand, samt vidare utbildning hos oss på Orchidé av all personal. Våra lokaler finns på bästa ställena antingen vid Slussen eller nära Medborgarplatsen. Våra behandlingar lämpar sig mycket väl för alla, som behöver reducera symptom som stresshantering eller öka sin flexibilitet. Vi är välbesökta av både idrottsmän och äldre människor.


riktig thaimassage stockholm 2018
RIKTIG MASSAGE

Vågar du?

03

Njut av stunden

Dagens teknik har medfört att allt fler med stillasittande datorarbete får stora besvär med musarm, ryggbesvär och stel nacke med efterföljande huvudvärk. Thai massage hjälper till att lösa upp knutor i muskler och öka blodcirkulationen. Thai massage kan lindra sjukdomar i olika organ, både fysiska och till viss del även psykiska besvär. Kombinationen av dessa egenskaper placerar thai massagen i en unik position som en helande terapiform. Thaimassage fungerar både i underhållande friskvårdssyfte som i behandlingssyfte av olika sjukdomstillstånd och har i vissa fall visat sig fungera väl där traditionell sjukvård inte hjälpt.

NYHET


Vi är kontantfria!

Vi är kontantfria från och med den 1 december 2021. Förändringen innebär att vi inte längre tar emot kontant. Det gör vi för miljön och allas vår säkerhets skull.
Vi tar betalning endast med Swish! Hanteringen blir snabbare och enklare för dig som kund.
Vi tackar för er förståelse! 🙏🙏🙏
Orchidé Massage & Spa


!!! Ny pris för massage hos oss !!!

Eftersom hyran hos oss och andra kostnader t.ex. massageprodukter har ökat markant under COVID-19 pandemic och de senaste åren så har vi bestämt att ändra våra priser. 🙁

Hoppas att ni förstår. 🙏🙏🙏
Orchidé Massage & SpaGe bort ett presentkort!

Kanske någon du vill överraska med en mycket skön massage?


Presentkortet gäller valfri behandling och köps hos Orchidé Massage & Spa.

presentkortet gäller i ett år från köpdatum.
För mer information kontakta oss.
@Slussen Tel. 08-641 99 00
@Södra Station Tel. 08-658 10 99


Rabatt för gruppbokning!

Just nu får ni 50 kr rabatt per person på en gruppbokning. En gruppbokning gäller för fler än 4 personer.Massage Klippkort

Massage Klippkort 10:

10 gånger massage kostar endast 5300kr
Nagelförlängning - Extreme Nails

Nu erbjuder vi även Nagelförlängning från Extreme Nails Professional System.


SÖDRA STATION


Orchidé Södra Station

Vi ligger endast ett hundratal meter från Södra Stations östra uppgång och ett par hundra meter från Medborgarplatsen. Parkeringsmöjlighet finns.


BOKA TID ONLINE

Adress

Fatburs Brunnsgata 13 118 28 Stockholm


Bokning @Södra Station

08-658 10 99

 

ÖPPETTIDER
Orchidé Södra Station


  • 1000 - 2000
  • 1000 - 2000
  • 1100 - 1800

SLUSSEN


Orchidé Slussen

Vår Slussen salong ligger på Guldgränd 1, Mitt emot Hilton Hotell Slussen, Södermalm Stockholm


På Orchidé Slussen har vi SPA-avdelningen med bland annat jacuzzi och bastu.


SPA-avdelning
BOKA TID ONLINE

Adress

Guldgränd 1 118 20 Stockholm


Bokning @Slussen

08-641 99 00

 

ÖPPETTIDER
Orchidé Slussen


  • 1000 - 2000
  • 1000 - 2000
  • 1100 - 1800
parallax background

Orchidé Massage & Spa erbjuder behandlingar
som känns bra för både kropp och själ och
som anpassas efter dina behov och önskemål.

BEHANDLING

01

Thai Yoga Massage

01

Thai Yoga Massage

Thai-Yogamassagen är en kombination mel­lan yoga, stretch­ing och tryck­mas­sage på olika punkter i energi­linjer. Dessa rör­el­ser med hjälp av fing­rar, hän­der, föt­ter, knän och arm­bågar hjäl­per till att jus­tera be­nen i krop­pen samt öka flex­ibi­li­te­ten, ta bort spän­ning­ar i muskler­na och lederna, sti­mu­le­ra olika inre organ. Detta gör att man får en inre balans i kroppen. Re­kommen­deras till per­soner som gil­lar hård stretch­ande mas­sage.


02

Royal Thai Massage

Den kung­liga Thai­mas­sagen har man ut­fört i år­hund­ra­den inom de kung­liga pa­lat­sen. Den är bas­er­ad på prin­cip­erna av djup tryckmas­sage utan olja och in­vol­ve­rar en­er­gi­lin­jer som går runt i krop­pen. Mas­sagen hjäl­per till att lösa upp en­er­gi­prop­par så att man får ett fritt flö­de av ener­gi i krop­pen. Denna mas­sage lägger inte sin ton­vikt på att stretcha och böja krop­pen. Rekommenderas till personer som gillar långsam och grundlig massage.


02

Royal Thai Massage

03

Orchidé Oljemassage

03

Orchidé Oljemassage

En unik kom­plet­teran­de bland­ning av Thai, Ja­pansk och Ki­ne­sisk mas­sage där kun­den skräd­dar­syr sin egen bland­ning av arom­atisk olja. Oljan är ett ex­trakt från blom­mor, ör­ter och kryd­dor för att för­bät­tra själ, häl­sa och sti­mu­lera blod­cirku­la­tion­en. Mas­sa­gen är len, ryt­misk och upp­levs där­för som väl­digt av­slapp­nan­de.


04

Orchidé Fotmassage

Denna metod går många tusen år till­baka och in­volve­rar en mjuk sti­mula­tion av aku­pressur­punkter i fött­erna som har en di­rekt kopp­ling till olika organ och kört­lar. Den är bas­erad på den kine­si­ska meri­dian teo­rin av Chi, en­er­gi­väg­arna i kropp­en som har sina ändar i fött­erna. På dessa punk­ter i fött­erna sti­mule­ras harmoni och balans i kroppen.


04

Orchidé Fotmassage

05

Varm Ört­massage

05

Varm Ört­massage

Varm ört­massage är en tera­peut­isk be­hand­ling som tas efter en van­lig mas­sage. Ört­er­na som t.ex. inge­fära, citron­gräs, kam­fer mm. värms upp i ett kny­te där man med mjuka tryck mas­se­rar krop­pen. De väl­doft­ande ört­er­na har en medi­cinsk effekt för att lin­dra smär­ta i onda ryg­gar och ömma punk­ter på krop­pen. Spänn­ing­ar och knu­tor löses upp av vär­men och den väl­gör­ande ört­medi­ci­nen som träng­er ned i musk­ler­na.


06

Ansikts Massage

Ansiktsmassagen är en ho­listisk be­hand­ling som fung­er­ar bå­de som zon­te­ra­pi och aku­pres­sur på samma gång. Dessa sti­mu­le­rar och ak­ti­ve­rar både ansikte och de inre organen. Be­hand­ling­en bör­jar med ren­gör­ing, pee­ling, av­slapp­nan­de mask, och fort­sät­ter med mas­sage och fukt- och en­er­gi­gi­van­de crème, samt av­slut­ar med en under­bar skalp­massage för att ökar väl­be­fin­nan­det och gör upp­le­vel­sen total.


06

Ansikts Massage

07

Saltskrubb Massage

07

Saltskrubb Massage

Bli om­pys­slad som stjärnor­na i Holly­wood med den­na po­pu­lä­ra kropps­pee­ling som är fa­vo­rit bland model­lerna och skåde­spelar­na. Den inne­hål­ler energi­givan­de havs­salt, citron­gräs­olja, man­del­olja och la­ven­del som väck­er upp och rengör hud­en. Ett per­fekt resul­tat som ger en ren följ­sam mjuk hud.


08

Manikyr & Pedikyr

Vår Manikyr inkluderar behandling med filning, polering, rengöring av nagelbanden, handmassage med handkräm och nagellack. Vad som ingår i vår pedikyr är fotbad, filning av hälar och förhårdnader, klippning och filning av naglar samt nagelbandsvård. Foten smörjs in med kräm som masseras in och behandlingen avslutas med nagellack. Vi utför behandlingen på friska HÄNDER OCH FÖTTER


08

Manikyr & Pedikyr

09

Ögonfrans förlängning

09

Ögonfrans förlängning

Vill du slippa mascaran? Boka tid för ögonfransförlägning!


10

Hot Stone Massage

Hot stone massage är en värmande och avslappnade helkroppsbehandling som utförs med lena lavastenar. Under massagen placeras de mineralrika stenarna ut på din kropps meridianer och punkter för att nå din kropps energibanor. Det ger ett inre lugn, ett välbefinnande samt löser upp blockeringar i kroppen. Behandlingen har även visat sig öka blodcirkulationen och syretillförseln till musklerna samt reducera stressymptom och ångest. Efter en behandling kommer du både bli piggare och gladare samt få ett helt nytt välbefinnande!


10

Hot Stone Massage

11

Fot spa & fotskrubb

11

Fot spa & fotskrubb

Fotbad och fotskrubb och inpackning av fötter och underben. I behandlingen ingår även en skön avslappningsmassage av fötter och underben med en kräm som verkar lätt svalkande, reducerar svullnad, åderbråck och ytliga blodkärl.


12

Lyxig Oljemassage

Lyxig oljemassage (Hot Oil Massage) – En varm massageolja med hög kvalitet naturliga ingredienser värms upp innan den masseras in i din kropp. Kroppen slappnar av på en gång och din kropp upplever en total djupavslappning och stressen bara försvinner iväg ifrån din kropp och själ. Du masseras med lugna svepande drag över din hela kropp. Vi använder dessutom varma örtknyten och varma lavastenar för att få den lyxiga känslan och kropp o själ kan lättare slappna av och gå ner i varv. Efter behandlingen vaknar du upp helt avslappnad, med ny energi och ny livslust. Du känner balans, harmoni och välbefinnande.


12

Lyxiga Oljemassage

13

Gravid Massage

13

Gravid Massage

Massage som är anpassad för den gravida kvinnan. Behandlingen utförs efter tredje graviditetsmånaden. Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna. Spänningar i musklerna kan leda till smärta. Hos oss utförs behandlingen på en specialdesignad gravidkudde så att du enkelt kan ligga på mage och få en avslappnande skön massage. Din terapeut tar hand om dig och tar till sig dina önskemål på bästa sätt. Alla våra terapeuter är mycket lyhörda och vill att din massage ska bli så behaglig som möjligt. Lindrar spänning, oro och svullnader. För avslappning.


14

Huvud Massage

Massage av huvud, hårbotten, nacke och skuldror. Är djupt avslappnande och motverkar spänningar, huvudvärk, migraine och sömnproblem. Stimulerar blodcirkulationen i hårbotten och gynnar hårväxten. I behandling ingår med hårtvätt.


14

Huvud Massage

parallax background

"Ett friskt liv
är den största rikedom
man kan ha.”


BUDDHA

SPA avdelning

På Orchidé Slussen kan Ni njuta av jacuzzi samt ångbastu, relaxbänk och dusch. Frukt, vatten, te, kaffe och snacks finns till spaavdelningen. Lån av handduk och sarong ingår.


Hyr spa-avdelningen på Orchidé Slussen! För möhippa, svensexa, konferens, event eller till en härlig after-work!


Kontakta vår personal för mer info.

Bokning & Avbokningsregler

Om ni har bokat en tid hos oss behöver ni komma 15 min före behandlingstid. Annars förlorar ni er Bokningstid! Avbokning ska ske via telefon senast 4 timmar före er Bokningstid!
Vänligen kom i god tid!


SPA-avdelning
BOKA TID ONLINE

Friskvård för Kropp & Själ

Gilla oss på Facebook!

parallax background

Sociala medier


Följ oss gärna i våra andra digitala kanaler som sociala medier.